Gruziniškas ryžių apkepas

Perskaitytas kartų: 3434

Ingredientai

:

virti ryžiai (200 g)

svogūnai (1 vnt.)

varškė (1 pakelis)

vegeta natur universalūs prieskoniai (pagal skonį)

grietinė

truputis sviesto

fermentinis sūris (nedidelis gabalėlis)

džiuvėsėliai

Gaminimas

:

Ryžius išvedame vandenyje su Vegeta Natur universaliais prieskoniais, nukošiame. Pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, sudedam į ryžius. Varškę sumaišome su ir Vegeta Natur prieskoniais. Pagal skonį galima papildomai įdėti krapų ar pan. Skardą ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliais, dedame sluoksniais ryžius, , vėl ryžius. Kepame orkaitėje ant nedidelės ugnies kokias 10 min., tada užberiame tarkuotą ir dar 5 min. kepame.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)