Gardūs varškėčiai

Perskaitytas kartų: 5134

Ingredientai

:

tešlai:

pusriebė varškė (450 g)

cukrus (3 - 4 v. š.)

kiaušinio trynys (1 vnt.)

kiaušinio baltymas (2 vnt.)

druska (žiupsnelis)

vanilinis cukrus (0,5 v. š.)

miltai (100 g)

įdarui:

grietinė (100 g)

trynys (1 vnt.)

cukrus (2 v.š.)

Gaminimas

:

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Keksiukų formeles ištepti aliejumi. Varškę ištrinti su , vanile, druska, tryniu ir baltymais. Į varškės masę berti miltus ir gerai išmaišyti. Šlapiomis rankomis suformuoti blynelius ir įkloti juos į keksiukų formeles, kur jie iki dubenėlių. Įdarui skirtus produktus lengvai paplakti kartu ir supilstyti į varškės dubenėlius. Kepti apie pusvalandį. Grietinė bekepdama išsipučia, bet ištraukus sukrenta. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)