Bulvių bei dešrelių apkepas

Perskaitytas kartų: 6250

Ingredientai

:

bulvės (500 g)

dešrelės (200 g)

svogūnas (1 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

grietinė (300 g)

fermentinis sūris

sviestas (40 g)

pipirai

petražolės

druska

Gaminimas

:

Bulvės išvirti su lupenomis. Nulupti ir grėžineliais.Dešrelius grėžineliais. Svogūną nulupti , pus-žiedais ir apkepinti svieste. Petražolės smulkiai sukapoti. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine. Gardinti pipirai bei druska. Pridėti petražolės. Sūrį sutarkuokite. Formą ištepti sviestu. Dėti eilėmis bulves, dešrelius, svogūną. Viską užpilti kiaušinio . Pabarstyti . Kepti iki 195 laipsniu įkaitintoje apie pusvalandį

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)