Bulvių apkepėlė su tunu

Perskaitytas kartų: 1890

Bulvių apkepėlė su tunu

Ingredientai

:

bulvės su lupenomis, pjaustytos griežinėliais (750 g)

majonezas (4 šaukštai)

mažas smulkiai kapotas svogūnas (0,5 vnt.)

tarkuotas kietesnis fermentinis sūris (100 g)

konservuotas tunas savo sultyse (320 g)

petražolės

Gaminimas

:

Įkaitinti iki 200-220 laipsnių. Bulvių gabalėlius sudėti į kepimo skardą (pateptą riebalais). Geriau, kad gabalėliai kuo mažiau liestųsi. Kepti apie 10 min. pagaminti užpilą: sumaišyti dubenyje majonezą, svogūną, sūrį, tuną ir petražoles. Bulves sudėti į karščiui atsparų indą, apipilti paruoštu užpilu. Pašauti į ir kepti apie 12 min., kol užpilas ims burbuliuoti. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)