Apkepas su faršu ir grybais

Perskaitytas kartų: 5181

Ingredientai

:

svogūnas (1 vnt.)

faršas (500 g)

vytinta šoninė (120 g)

alyvuogių aliejus (2 valg. šaukšt.)

maltos mėsos prieskoniai (truputis)

prieskonių mišinis (truputis)

jautienos sultinys (300 ml)

pievagrybiai (100 g)

kvietiniai miltai (1 valg. šaukšt.)

česnakas (1 skilt.)

bulvės (750 g)

pienas (100 ml)

svogūnų laiškai (truputis)

Gaminimas

:

įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir sudėti faršą, kepti 10 min. Sudėti mėsą į dubenį. Šoninę supjaustyti ir apkepti keptuvėje su svogūnu ir česnaku apie 7 min. Faršą sudėti atgal į keptuvę, supilti sultinį ir sudėti prieskonius, pakaitinti iki . Troškinti 10-20 min. Orkaitę įkaitinti iki 200C. Pievagrybius kepti keptuvėje, įpylus 1 šaukštą aliejaus, kol gražiai parus, apie 5 min. Įdėti miltų, o po to faršą. Viską šiek tiek pakepti, kol sutirštės. Supilti į kepimo formą. Nuluptas bulves išvirti ir sutrinkti su pienu. Įdėti šiek tiek svogūnų laiškų ir . Sudėti ant formoje esančio . Kepti orkaitėje 15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)