Apkepas su faršu ir grybais

Perskaitytas kartų: 5211

Ingredientai

:

svogūnas (1 vnt.)

faršas (500 g)

vytinta šoninė (120 g)

alyvuogių aliejus (2 valg. šaukšt.)

maltos mėsos prieskoniai (truputis)

prieskonių mišinis (truputis)

jautienos sultinys (300 ml)

pievagrybiai (100 g)

kvietiniai miltai (1 valg. šaukšt.)

česnakas (1 skilt.)

bulvės (750 g)

pienas (100 ml)

svogūnų laiškai (truputis)

Gaminimas

:

Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir sudėti , kepti 10 min. Sudėti mėsą į dubenį. Šoninę supjaustyti ir apkepti keptuvėje su svogūnu ir česnaku apie 7 min. Faršą sudėti atgal į , supilti sultinį ir sudėti prieskonius, pakaitinti iki virimo. Troškinti 10-20 min. Orkaitę įkaitinti iki 200C. Pievagrybius kepti keptuvėje, įpylus 1 šaukštą aliejaus, kol gražiai parus, apie 5 min. miltų, o po to . Viską šiek tiek pakepti, kol sutirštės. į kepimo formą. Nuluptas bulves išvirti ir sutrinkti su pienu. šiek tiek svogūnų laiškų ir prieskonių. Sudėti ant formoje esančio faršo. Kepti orkaitėje 15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)