Apkepas su faršu

Perskaitytas kartų: 5932

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (0,5 kg)

prieskoniai

bulvės (4 vnt.)

morkos (2 vnt.)

sviestas (šakštas)

cukinija

pievagrybiai

fermentinis sūris

kiaušiniai (1 - 2 vnt.)

pienas

Gaminimas

:

Kiaulienos faršą pagardinti mėsos prieskoniais, pipirais, druska. Bulves nuskusti ir supjautyti kubeliais. Morkas nuskusti, sutarkuoti rupia tarka ir apkepinti svieste. Cukiniją nulupti, išskobti ir supjautyti kubeliais. Pievagrybius kruopčiai nuplauti ir susmulkinti. Sūrį rupiai sutarkuoti. Kiaušinį išplakti ir sumaišyti su šiek tiek pieno. Į karščiui atsparų indą, pateptą aliejumi, sluoksniais dėti bulves sumaišytas su morkomis ir prieskiais, druska, faršą, cukinijas, pievagrybius, sūrį ir viską apipilti kiaušinio plakiniu. Kepti gerą valandą vidutinio , kol bulvės suminkštės. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)