Jūsų pasirinkta pokategorė:
Rušiavimas:       Tik su nuotraukomis
Ingredientai: abrikosai (2 vnt.), baltų serbentų sultys (50 g), bananas (1 vnt.), citrinos sultys (šlakelis), cukraus pudra (šaukštelis), plombyras (100 g)
Skaitytas: 2713
Ingredientai: grietinėlė, 35% (200 g), mėgstami sausainiai, trapūs (keli), pusiau saldus baltasis vynas ( 1 - 2 v. š.), cukrus (2 v. š)
Skaitytas: 2218
Ingredientai: braškės (80 g), bananas (1 vnt,), vanduo (120 ml), želė - cukrus ,,Multi'' (50 g), vanilės ankštis (pusė)
Skaitytas: 2287
Ingredientai: kava (100 g), liesa grietinėlė (100 g), apelsininė želė (pusė pakuotės), želė - cukrus ,,Multi'' (80 g)
Skaitytas: 2249
Ingredientai: kivi želė (1 vnt.), baltieji serbentai (saujelė), raudonieji serbentai (saujelė), vanduo (100 ml), želė - cukrus ,,Multi'' (50 g)
Skaitytas: 2647
Ingredientai: braškės (80 g), plombyras (60 ml), mėtų arbatos ledukai (2 vnt.), vanilinis cukrus (šaukštelis)
Skaitytas: 2152
Ingredientai: agurkas (1 vnt.), Dansukker želė - cukrus ,,Multi", vanduo (100 g), mėtinis saldainiukas (1 vnt.)
Skaitytas: 2893
Ingredientai: kava (200 g), apelsininė želė (pusė pakuotės), Dansukker cukrus - želė ,,Multi '(80 g), Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniai (žiupsn.)
Skaitytas: 2470
Ingredientai: trinta varškė (50 g), grietinėlė (50 g), pienas (50 ml), želatina (1 šaukštelis), cukraus pudra (šaukštelis), rudasis cukrus ,,Farinas'' (žiupsn.), šokoladiniai sausainiai (3 vnt.), apelsininė želė (pusė pakuotės ), papuošimui :banano, mėlynių, citrinos
Skaitytas: 2358
Ingredientai: varškė (200 g), jogurtas (120 g), cukrus (5 v. š.), bananai (1 vnt.), braškės, šokoladas
Skaitytas: 2758
Ingredientai: balti paprasti sausainiai (4 vnt.), liesa grietinė (150 g), pienas (50 g), želatina (1 šaukštas), riešutai (saujelė), apelsinų želė (pusė pakuotės), cukraus pudra ( 1 šaukštas.)
Skaitytas: 2596
Ingredientai: juodas šokoladas (150 g), baltas šokoladas (50 g), braškių sultys (200 g), cukraus pudra (1 šaukštas), vanilinis cukrus (1 šaukštelis), želatina (2 šaukštai)
Skaitytas: 2478